20 Tác phẩm xuất sắc nhất vòng loại cuộc thi “Vô Địch Cắm Hoa Việt Nam 2019” | Flowerfarm.vn

Pas më shumë se një muaji nisje, Kampionati i Arranzhimit të Luleve në Vietnam ka marrë pjesëmarrjen e një numri të madh garuesish nga i gjithë vendi. Nëpërmjet procesit të përzgjedhjes dhe vlerësimit, Dalat Hasfarm ka përzgjedhur 20 PUNËT MË TË MIRË në raundin kualifikues të garës VIETNAM CUPLE CHAMPIONS.

Këtu është një listë me 20 vepra:

Vepra “Bilanci” – Dang Cam Tu

Vepra është frymëzuar nga fakti se njerëzit duan të balancojnë jetën e tyre, por aksidentalisht prishin ekuilibrin e natyrës, duke çuar në shumë dëme serioze. Puna kërkon që të gjithë të punojnë së bashku për të korrigjuar gabimet dhe për të mbrojtur mjedisin, edhe nëse janë vetëm veprime të vogla (mbjellja e pemëve, moshedhja e mbeturinave pa kriter…). Le të bashkojmë duart për të mbrojtur mjedisin si dhe veten tonë, në mënyrë që ekuilibri të kthehet në kuptimin e duhur.

Vepra “Lava – Lava” – Nguyen Ngoc Anh

Imazhi i një llave të kuqe të zjarrtë që rrjedh në një majë mali të mbuluar me dëborë e përndjek autorin. Ato janë si demonstrimi më i vërtetë se si ne njerëzit e kemi zemëruar natyrën.

Autori, i frymëzuar nga rrjedhat e llavës së kuqe të zjarrtë, e ndërtoi hyrjen e tij me ngjyrën kryesore të kuqes së thellë, duke përdorur lloje të ndryshme të Naomi të Kuqe, Dahlia, Pingpong Chrysanthemum dhe Red Jade Eye në sfond kornizë me teksturë të bardhë të përdorur nga letra. Ngoc Anh gjithashtu shpreson që puna e saj e vogël do të ndahet me hyrje të tjera në veçanti dhe kuptimi i Kampionatit të Arranzhimit të Luleve në Vietnam 2019 në përgjithësi do të frymëzojë të gjithë.

Vepra “Ngjyra rozë – mirënjohje natyrale” – Vu Van Thanh

Me këndvështrimin e një të riu për këtë temë, Thanh zgjodhi për vete ngjyrën rozë, e cila nuk është vetëm ngjyra e dashurisë, por edhe ngjyra e mirënjohjes dhe respektit. Ne jemi mirënjohës për një botë të mirë që është gjithmonë në lëvizje dhe në zhvillim. Respektimi i vlerave natyrore është gjithashtu mënyra se si ne tregojmë përgjegjësinë dhe dashurinë tonë në mënyrën tonë për të mbrojtur dhe zhvilluar tokën për një ditë më të mirë.

Vepra “Rimishërimi” – Nixon Tran

Going Green është ndjekja e një jete ose procesi të qëndrueshëm. Me lule, ata Dsyth, pastaj lulëzon, pastaj vdes dhe dekompozohet. Prishja e luleve kthehet në lëndë ushqyese për rritjen e luleve të reja. Rregullimi i luleve duhet të tregojë ciklin e qëndrueshëm nga lulet e gjalla që rriten nga një degë e ngordhur. Ngjyra e zgjedhur është përfaqësuese e Dalat Hasfarm dhe përpjekjeve të saj për kalimin në Going Green.

Vepra “Burimi i jetës” – Le Tu Van Ha Giang

Me zhvillimin e shoqërisë, në të gjithë botën ndoten burimet ushqimore si dhe klima. Pra, njerëzit duhet të kenë nevoja të larta. Nëpërmjet kësaj vepre, autori dëshiron t’ju dërgojë një mesazh drejt një të ardhmeje ku njerëzit janë të lirë nga sëmundjet. Sepse njerëzit dinë të krijojnë gjëra pa kimikate dhe t’i përdorin ato për të parë nga e ardhmja.

Vepra “Planeti i luleve” – ​​Tran Xuan Thanh

Nga dëshira për një planet të pastër, të bukur dhe të pandotur, autori dërgon mesazhin për të bashkuar duart për një shtëpi të përbashkët për njerëzimin e botës, për komunitetin dhe për shëndetin tuaj.

Ndjenja e përgjegjësisë së çdo individi tregohet nga veprime të tilla si ndryshimi i gjërave të vogla, përdorimi i produkteve të ripërdorshme, lënia e duhanit, mbjellja e pemëve… Shtëpia e përbashkët që pushton po ndotet, rëndohet dhe nxehet…, po ashtu edhe mbrojtja e saj. duke mbrojtur shëndetin tuaj.

Vepra “Ëndrra e gjelbër” – Nguyen Thi Ngoc Ut

Edhe pse jetojmë në një qytet modern dhe të ngarkuar, ne ende shpesheh rreth një qielli blu me këngë zogjsh, me flutura të lehta që fluturojnë. Ju lutemi ndihmoni mjedisin dhe shoqërinë si dhe ndihmoni veten edhe me veprimet më të vogla, që një ditë ky qiell blu të mos jetë më vetëm një ëndërr. Ky është mesazhi i kësaj pune.

Vepra “Meloditë e jetës” – Dinh Thi Cuc

Puna është e kombinuar me trëndafila portokalli si temë kryesore, të mbështjellë me mandarina, me ngjyrat e verdha të orkideve Vu Nu dhe Thuy Tien dhe gjethet e buta jeshile. Ata janë montuar mbi bazën e rrasave të gjata të forta bambuje dhe perdes bambuje, telat prej druri janë dredha-dredha si nota të buta muzikore. Të gjithë kanë krijuar një skenë tërheqëse, duke bërë që zogjtë e artë të grumbullohen për të shijuar një jetë paqësore. Nëpërmjet punës, garuesit duan të dërgojnë mesazhin se secili prej nesh duhet të zgjedhë produkte të pastra të gjelbra për të kontribuar në ruajtjen e mjedisit jetësor për brezat e sotëm dhe të ardhshëm.

Vepra “Vitaliteti nga stepa” – Doan Tran Van Tuyet Cuong

Autori zgjedh ngjyrën blu për të përfaqësuarufg për vitalitetin e natyrës, duke sjellë një ndjenjë paqeje. Krizantemat dhe gjerdanet me perla janë vendosur në një rreth që simbolizon solidaritetin e përsosur, si një kujtesë për të gjithë që të bashkojnë duart për të mbrojtur mjedisin, duke ruajtur ngjyrën karakteristike të gjelbër të Tokës. Stepa është një pjesë e Tokës me jetën e barit aq intensive nëse secili prej nesh është një degë bari që kontribuon në ngjyrën e gjelbër të stepës në veçanti dhe të Tokës në përgjithësi.

Vepra “Fshesa e luleve” – Nguyen Thanh Vu

Duke përdorur kashtë plastike, gota plastike… si lëndë të para, Thanh Vu dëshiron t’u përcjellë mesazhin të gjithëve që të jenë përgjegjës për asgjësimin e mbetjeve tuaja personale dhe të kufizojnë përdorimin e produkteve të tilla si kashtë, gota plastike, plastike. Në vend të kësaj, përdorni kashtë bambuje, shishe uji personale të ripërdorshme, etj.

Ju duhet të jeni punonjësi juaj i mjedisit, mos prisni punëtorë të tjerë të shoqërisë, sepse jeta është E GJELBËR – E PASTËR – E BUKUR ose jo, ju vendosni dhe jeni përgjegjës. – jetoni me të – me të.

Vepra “Fikrat jeshile” – Lam Thi Hau

Nëpërmjet punës së saj, Lam Thi Hau dëshiron t’u përcjellë të gjithëve se mbrojtja e mjedisit nuk është vetëm punë e dikujt, por edhe përmes veprimeve të vogla dhe specifike të përditshme: kufizimi i përdorimit të qeseve plastike, Ripërdorimi i artikujve të përditshëm në masën e mundshme, ne gjithashtu bëjmë një pozitiv. kontribut në mbrojtjen e mjedisit. Ekziston vetëm perceptimi i drejtë, të menduaritE drejta është veprimi i duhur dhe çdo veprim i vogël do të kontribuojë një pjesë të madhe në formimin e një stili jetese më të qytetëruar dhe më të përgjegjshëm ndaj mjedisit.

Vepra “Mbrojtja e jetës” – Phan Xuan Ngoc

Me mesazhin “Ruaj ujin e pastër për të mbrojtur jetën”, vepra përcjell tek të gjithë për të mbrojtur mjedisin, për të mos mbeturinat kudo, për të kursyer ujin e pastër dhe për t’i hedhur mbeturinat në vendin e duhur. Nëse kaloni pak kohë duke dekoruar shtëpinë tuaj me këto shishe uji, mund të mbillni pemë për të krijuar një hapësirë ​​jetese miqësore me mjedisin…

Vepra “Clean Green Living” – Le Thi Hoai Nhan

Ushqimi është një problem djegës në jetën moderne. Në të cilin kanceri është gjithnjë e më i larmishëm dhe shkatërrues, duke sulmuar shëndetin e njeriutreferencë teksti.Pra, cili është shkaku i dëmtimit tonë?

Jo vetëm pluhuri, shkarkimet industriale, janë ushqime me origjinë të panjohur, produkte me cilësi të dobët, produkte të rritura në një mjedis të ndotur, pluhur, shkarkime industriale… Bashkoni duart për një mjedis të gjelbër të bukur dhe të sigurt për ne, mos na shkatërroni dhe ata rreth nesh për hir të një ose dy fjalësh të mira.

Vepra “Flexible” – Dang Quoc Bao

Bota në të cilën jetojmë është e rrjedhshme dhe magjike. Ajo mrekulli ndodh në mënyrë sekuenciale si një Pemë e Jetës e lindur nga toka, duke marrë frymë në ajër të pastër, duke distiluar çdo pikë thelbi që rritet, kap sytha, lulëzon, jep filiza jetë. Fatkeqësisht, ne në mënyrë të pandërgjegjshme e parandalojmë këtë, duke pluhurosur ajrin, duke ndotur ujin, duke privuar të ardhmen nga gjithçka. “Flexible” është një vepër që përcjell dëshirën për të respektuar natyrën, për të mbrojtur mjedisin jetësor dhe shpresën që Pema e Jetës të zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme për brezat e ardhshëm, për jetën e përjetshme.

Vepra “Pajtimi” – Nguyen Ai Nguyen
Qielli dhe toka pajtohen – Të gjitha gjërat e jetuara. Lulet e zbukurojnë dhe e bëjnë të lumtur. Ata që i duan lulet dhe i duan lulet duhet të jetojnë së bashku sipas një mënyre jetese fisnike, të barabartë dhe të dashur, plot tolerancë.
Rrethi përfaqëson parajsën, katrori përfaqëson tokën, orkidën e kërcimtarit, trëndafilin portokalli, tonin e verdhë-portokalli si flaka e pasionit që digjet mes ferrave të erës, ngjyra blu e krizantemës na kujton ta mbajmë gjithmonë. Toka ne jetojmë në të gjelbër, të pastër, të bukur, që ne të jetojmë shëndetshëm, të sigurojmë një të ardhme të ndritshme, lule të lulëzojnë dhe zbukurojnë jetën.

Vepra “Romanca e luleve në epokën e teknologjisë 4.0” – Pham Thi Tuong Vi
“Teknologjia 4.0”, një term që po shfaqet gjithnjë e më shpesh në gazeta, si dhe në të gjitha fushat e përditshmërisë sonë sot. Në atë “vorbull” teknologjike, aplikimi i bioteknologjisë dhe teknologjisë së pastër në epokën 4.0 jo vetëm që ndihmon në mbrojtjen e mjedisit, por gjithashtu krijon produkte të vlefshme nga gjërat në dukje të hedhura. Puna simulon kapjen e “plehrave” në “vorbullën 4.0” dhe më pas jep fryte dhe jep rezultate të ëmbla. Në të vërtetë: “Nën teknologjinë e katër jo. Edhe plehrat e kota bëhen lule të freskëta”.

Vepra “Lac Farm” – Truong Tan Linh
Frymëzuar nga tema “Hasfarm shkon Green!”, puna dëshiron të bashkojë duart me Dalat Hasfarm për të përhapur mesazhin e ruajtjes dhe mbrojtjes së mjedisit përmes produkteve të tyre të konkursit duke ripërdorur objekte. Materialet e ricikluara si shishet plastike për të bërë aranzhime lulesh e materialeve tradicionale mund të ndotin mjedisin. Shishet plastike janë renditur në vepër si imazhi i 7 notave muzikore që rezonojnë mes fermës së luleve me gjelbërim të përhershëm që ka qenë dhe do të jetë e verdhë, meloditë që bëjnë thirrje për ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit për jetën e ardhshme dhe përgjithmonë!

Vepra “Burimet e jetës” – Bui Minh Thuan
Kopshti i fëmijëve, emri që njerëzit u vënë fëmijëve për fillim. Është gjithashtu faza më e rëndësishme e një personi, formon personalitetin dhe këndvështrimin e tij për jetën, ky është gjithashtu një brez i rëndësishëm për të ardhmen për të kontribuar në ndërtimin dhe zhvillimin e familjes. Edhe filizi i gjelbër duhet të shtrihet për t’u rritur nën tokë djerrë, në mënyrë që të kontribuojë në mbrojtjen e mjedisit të pastër.

Vepra “Kufijtë” – Nguyen Minh Thi

Nëpërmjet kësaj vepre, kufiri tregon kufirin midis jetës dhe vdekjes. Për shkak të shkretëtirëzimit në rritje, njolla të gjelbra natyrore po zhduken gradualisht. Një nga problemet më të mëdha sot është mbishfrytëzimi i mjedisit natyror, që rezulton në çekuilibër ekologjik, ndotje të mjedisit jetësor, që ndikon drejtpërdrejt në jetën tonë (dukuri e pluhurit të thatë). , ndotja e ajrit…). Le të bashkojmë duart për të mbrojtur mjedisin, për të ruajtur natyrën e qenësishme të natyrës!

Vepra “Vitality” – Phan Thi Hong Nhung

Siç e dimë të gjithë, mjedisi i jetesës është një faktor i rëndësishëm dhe i domosdoshëm në jetën tonë, duke përfshirë lulet e freskëta. Prandaj, ne duhet të tregojmë përgjegjësinë tonë duke promovuar mbrojtjen e tyre përmes përdorimit të produkteve të pastra, teknologjisë miqësore me mjedisin.

Me produktin, produkti përdor lule të tilla si hydrangeas, karafila, anthuriums … për të krijuar një pamje të gjallë të luleve. Ajo u ngrit plot jetë, duke treguar figurën e saj të lëmuar pranë kornizës së kalbur prej druri, duke treguar vitalitetin intensiv që dukej e pamundur për të jetuar.

Këto 20 vepra do të vazhdojnë të konkurrojnë për të zgjedhur 5 fytyrat për të hyrë në raundin final. Në të cilat 3 vepra u votuan nga juria dhe 2 vepra nga publiku votë e rreme.

Prandaj, garuesit do të bëjnë thirrje për të VOTuar (Pëlqeje dhe Shpërndaje në fotot e tyre të punës) për një shans për të fituar çmimin e PUNËS MË TË PREFERUARA si dhe një biletë për në raundin final të Kampionatit Vietnamez të Arranzhimit të Luleve. Mashkull. Koha e votimit do të përfundojë në: 23:59 të datës 8 maj 2019.

Për më tepër, gjatë raundit kualifikues, Komiteti Organizativ i Kampionatit të Arranzhimit të Luleve në Vietnam do të donte gjithashtu të falënderonte të gjithë garuesit që dorëzuan aplikimet. Punimet tuaja kanë pushtuar Komitetin Organizativ jo vetëm me teknika të afta dhe të afta, por edhe me kombinimin e luleve jashtëzakonisht kreative Dalat Hasfarm që përcjellin mesazhe kuptimplote. Dalat Hasfarm shpreson që ju të vazhdoni të ndiqni konkursin dhe të mbani pasionin tuaj për aranzhimin e luleve në rrugën përpara.

Shënim: Rezultatet e detajuara të të gjitha punimeve të konkursit do të shpallen nga Komiteti Organizativ pasi të jenë të disponueshme rezultatet përfundimtare.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi dërgoni email: hasfarmcup@dalathasfarm.com.

Dalat Hasfarm

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Call Now